Kontakt och vanliga frågor

KONTAKTA OSS

och

VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR


Vill du bli medlem i Öresundsquiltarna?

Medlemsavgiften är 600:-/kalenderår dvs januari-december. Du kan prova på en gång och det kostar 200:- + 100:- för fikat. Tycker du att detta är något för dig så betalar du  medlemsavgiften inom en månad och du är fullvärdig medlem och kan delta i alla aktiviteter mm. Varje möte kostar 100:- och då ingår mat och andra aktiviteter. Maila till oss om du vill komma på något möte och prova på eller bli medlem. Mötet är mellan 10-14. Ta med något att sy + tallrik, mugg och bestick.
Gå in på länken Kalendarium så ser du när vi träffas och vilken butik som kommer och vad för demo vi har. 
Bilder hittar du på oresundsquiltarna.blogspot.com

Har du frågor: Maila till oresundsquiltarna@gmail.com

 
Ett syintresserat barn är välkommen att bli medlem. Medlemsavgiften är då 300:-/kalenderår. Det år barnet fyller 18 blir det ordinarie medlemsavgift. F n har vi ingen ungdomsavdelning.

 

Varför undanber vi oss parfym och starka dofter?
Många av våra medlemmar är doftkänsliga och får huvudvärk, illamående och annat av parfym och andra starka dofter. Några medlemmar har astma som kan utlösas av starka dofter. Enklast för alla är att man avstår att ta på sig parfym eller annan stark doft.

 

Vad gäller om jag anmäler mig till en kurs eller utfärd?
I god tid före en kurs eller utfärd får du ett mail om när kursen/utfärden skall vara betald. Där står också att efter den datumen så är kursen bindande. Detta innebär att avbokar du inte före detta datum eller inte kommer till kursen/utfärden när den är, så blir du betalningsskyldig.

Varför det?
Kurserna beräknas på antalet anmälda, hyran av lokalen, mönster som skall kopieras, fika och kursledarens arvode. Öresundsquiltarna vill att kurserna skall erbjudas medlemmarna till rimliga och överkomliga priser. Anmäler man sig och struntar i att avboka eller att komma så faller hela idén och vi måste ta mer betalt. Det är viktigt att respektera bindningstiden.

Öresundsquiltarnas utfärder är ofta gratis eller subventionerade för den enskilde medlemmen men vi betalar utfärden gemensamt allihop. Här är det också viktigt att respektera bindningstiden annars blir man betalningsskyldig.